Detecție efracție

Câinii de pază ai timpului nostru sunt sistemele sofisticate de detecție și descurajare a efracției. Continuând comparația, așa cum odinioară un hoț știa de care câini să se ferească, așa și astăzi hoții sunt experți în recunoașterea sistemelor de efracție. Și statisticile spun că sistemele de detecție peformante, instalate de profesioniști sunt întotdeauna ocolite de hoți. Cum s-ar spune, nu-și bat capul!

Antiefracție

Noi suntem cei care fac hoților munca grea, chiar imposibilă! De regulă, hoțul pleacă de acasă cu planul făcut, iar atunci când apare un element surpriză (sisteme efracție ori antiefracție) apare panica și, în cele mai multe cazuri, o rupe la fugă.

Sisteme de supraveghere

Noi instalăm toate sistemele de supraveghere imaginabile, cu acces ușor la imagini, chiar de pe telefonul mobil. Vă ajutăm să aruncați o privire la ce fac angajații, să vedeți ce se întâmplă într-un perimetru anume sau chiar ce mai face acasă copilul, cu bona. Imaginile se transmit în timp real, dar pot să fie și stocate, pentru anumite perioade de timp.

Control acces și pontaj

Sistemele de control acces și pontaj vă permit să dați jos plăcuța cu „accesul străinilor strict interzis”. Nimeni nu mai poate trece dincolo de o ușă prevăzută cu un astfel de sistem, decât în baza unei cartele ori cod personalizat. Astfel, veți ști exact cine iese și cine intră. În plus, aveți inclus și un sistem automat de pontaj, care să spune exact cât a petrecut fiecare angajat în spațiul de lucru.

Module alarmare fum / incendiu

O casă modernă trebuie să aibă detectoare de fum/incendiu. În cazul unei nenorociri, secundele în plus oferite de aceste echipamente fac diferența dintre viață și moarte.

>> Iată cât de importantă este o alarmă de fum/incendiu