hot in actiune

O spargere e o profanare! Iată ce să faci, să nu se întâmple!

 

O spargere este un eveniment neplăcut, pe mai multe planuri. Nu e vorba doar că o persoană necunoscută vă pătrunde în spațiul intim și vă sustrage câteva lucruri, de valoare mai mare sau mai mică. Partea mai gravă este că spațiul dumneavoastră intim, după o spargere, este profanat. După ce o casă este spartă, proprietarul nu mai pășește niciodată cu aceeași încredere în ea, îi e frică să-și lase copiii singuri acasă și când pleacă din localitate este ros de griji.

Din aceste motive, spargerile nu trebuie să se producă! Pentru creșterea nivelului de securitate al unei locuințe se pot face mai multe lucruri, dintre care enumerăm: Continue reading „O spargere e o profanare! Iată ce să faci, să nu se întâmple!”

alarma-de-fum

Iată cât de importantă este o alarmă de fum/incendiu

Tragedia de la clubul bucureștean Colectiv, din noiembrie 2015, în urma căreia 61 de tineri și-au pierdut viața, au arătat încă o dată că nu e de glumă cu focul.

Dincolo de vinovații stabiliți oficial, un lucru este cert: e o rușine că așa ceva s-a putut întâmpla în vremurile noastre, deoarece această tragedie putea fi prevenită foarte ușor, cu ceva precauție și cu minim de cheltuieli.

Continue reading „Iată cât de importantă este o alarmă de fum/incendiu”